Delegimi për xhiron e 6-të në LPFM

Publikuar më 18 Септември, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Në lidhëse delegimin e arbitrave dhe personave zyrtar për ndeshjet e xhiros së 6-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë:

6 kolo Prva MFL.pdf    
   
Reprezentacioni A