Delegimi për xhiron e 5-të në LPFM

Publikuar më 15 Септември, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimin për arbitrat dhe personat zyrtar për xhiron e 5-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë:

5 kolo Prva MFL.pdf    
   
Reprezentacioni A