Delegimi për xhiron e 32-të të LPFM

Publikuar më 05 Мај, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 32-të të Ligës së Parë të futbollit të Maqedonisë:

Делегирање Прва МФЛ 32 коло.pdf    
   
Aktuale

15.09.2017    Lajme

Investim në zhvillimin e futbollit të femrave në Maqedoni

Federata e futbollit të Maqedonisë investon në zhvillimin e futbolli tnë të gjitha segmentet dhe nivelet e lojës dhe në ...

Kalendar

06 Окт

15:00 Maqedoni - Serbia
    U21 per kualifikimet në Europian
20:45 Italia - Maqedoni
    Reprezentacioni A Kualifikimet për botëror

09 Окт

20:45 Maqedoni - Lihtenshtajni
    Reprezentacioni A Kualifikimet për botëror
Reprezentacioni A