Delegimi për xhiron e 27-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 18 Мај, 2018 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 27-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

27 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

27 коло Втора МФЛ Запад.pdf 

Shorti për xhiron e 36-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë do të hidhet më 18 maj 2018 në sallën për press në FFM me fillim në orën 12:30.   
   
Aktuale
Kalendar

16 Окт

14:30 Maqedoni - Gibraltar
    U21 per kualifikimet në Europian
18:00 Ermenia - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve

20 Окт

11:00 Ishujt Fare - Izraeli
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Spanja - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

23 Окт

11:00 Spanja - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

26 Окт

14:30 Maqedoni - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Spanja
    U17 per kualifikimet në Europian

16 Ное

20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve
20:45 Maqedoni - Gibraltar
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A