Delegimi për xhiron e 26-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 11 Мај, 2018 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 26-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

26 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

26 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
Reprezentacioni A