Delegimi për xhiron e 25-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 04 Мај, 2018 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 25-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

25 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

25 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
Aktuale

08.07.2019    Lajme

Filloi ndërtimi i tribunës së stadiumit në Çair

Muamed Sejdini, president i FFM-së: Bashkarisht, vëllezërisht dhe me frymë sportive të ndërtojmë stadium europian...

Kalendar

03 Сеп

00:00 Austria - Maqedoni
    Reprezentacioni A i femrave per kualifikimet në Europian

05 Сеп

20:45 Izraeli - Maqedoni
    Reprezentacioni A per kualifikimet në Europian

09 Сеп

20:45 Letonia - Maqedoni
    Reprezentacioni A per kualifikimet në Europian

10 Сеп

16:00 Maqedoni - Ishujt Fare
    U21 per kualifikimet në Europian
Reprezentacioni A