Delegimi për xhiron e 25-të Ligës së Dytë

Publikuar më 12 Мај, 2017 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron e 25-të në Ligën e Dytë të futbollit të Maqedonisë:

Делегирање 25 коло Втора МФЛ.pdf    
   
Aktuale

17.11.2017    Lajme

Mbahen seminaret/këshillat me prindërit e fëmijëve anëtarë të klubeve në Ligat e Fëmijëve të FFM-së

Sektori Grasrut futboll dhe Qendra për Edukim pranë FFM-së në pajtueshmëri me obligimet nga programi grasrut i UEFA-së d...

Kalendar
Reprezentacioni A