Delegimi për xhiron e 22 në LPFM

Publikuar më 10 Март, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për arbitrat dhe personat zyrtar për xhiron e 21 në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë:

Делегирање Прва МФЛ -22коло .pdf    
   
Aktuale

23.11.2017    Lajme

Maqedonia U18 fitoi përballë Turqisë

Përfaqësuesja U18 e Maqedonisë shënoi fitore 1:0 përballë Turqisë në takim kontrollues të luajtur në Shkup....

Kalendar
Reprezentacioni A