Delegimi për xhiron e 14-të në Ligat e Dyta Lindje dhe Perëndim

Publikuar më 22 Ноември, 2017 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vayhdim delegimin e arbitrave dhe personave zyrtar për ndeshjet e xhiros së 14-të në Ligat e Dyta të futbollit të Maqedonisë, Perëndim dhe Lindje:

14 коло Втора МФЛ Исток.pdf 

14 коло Втора МФЛ Запад.pdf    
   
Aktuale
Kalendar

20 Окт

11:00 Ishujt Fare - Izraeli
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Spanja - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

23 Окт

11:00 Spanja - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

26 Окт

14:30 Maqedoni - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Spanja
    U17 per kualifikimet në Europian

16 Ное

20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve

19 Ное

20:45 Maqedoni - Gibraltar
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A