Delegimi për xhiron e 11-të në Ligën e Parë për femra

Publikuar më 07 Декември, 2017 Liga e Parë e Femrave


Në lidhëse delegimi i arbitrave dhe personave zyrtar për ndeshjet e xhiros së 11-të në Ligën e Parë të Maqedonisë në konkurencë të femrave:

Делегирање на службени лица-Прва женска лига 11 коло.pdf    
   
Aktuale
Kalendar

20 Окт

11:00 Ishujt Fare - Izraeli
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Spanja - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

23 Окт

11:00 Spanja - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

26 Окт

14:30 Maqedoni - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Spanja
    U17 per kualifikimet në Europian

16 Ное

20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve

19 Ное

20:45 Maqedoni - Gibraltar
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A