Delegimi për xhiron 23-të në Ligat e Dyta

Publikuar më 23 Април, 2018 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimi për xhiron 23-të në Ligat  e Dyta, Lindje dhe Perendim:

23 коло Втора МФЛ Запад.pdf 

23 коло Втора МФЛ Исток.pdf 
   
   
Reprezentacioni A