Delegimi për xhiron 16-të në Ligat e Dyta

Publikuar më 09 Март, 2018 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në vazhdim delegimin për xhiron e 16-të në Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

16 коло Втора МФЛ Запад.pdf 

16 коло Втора МФЛ Исток.pdf    
   
Reprezentacioni A