Delegimi për xhiron 15-të në Ligat e Dyta

Publikuar më 04 Март, 2018 Liga e Dytë e Maqedonisë


Në lidhëse gjeni delegimin e arbitrave dhe personave zyrtar për ndeshjet e xhiros së 15-të nw Ligat e Dyta, Lindje dhe Perëndim:

15 коло Втора МФЛ - Исток.pdf 

15 коло Втора МФЛ - Запад.pdf    
   
Reprezentacioni A