Arbitrat dhe kontrollorët e planifikuar për xhiron e 23-të në LPFM

Publikuar më 09 Март, 2018 Liga e Parë e Maqedonisë


Në vazhdim arbitrat dhe kontrollorët e planifikuar për ndeshjet e xhiros së 23-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë.

Shorti për arbitrat e ndeshjeve të xhiros së 23-të në LPFM do të hidhet sot (9 mars) në press sallën e FFM-së me fillim në orën 12:20:

Зафатени судии 23 коло Прва МФЛ.doc    
   
Aktuale

21.09.2018    Lajme

Maqedonia U15 fiton dy testet me Shqipërinë

Përfaqësuesja U15 e Maqedonisë shënoi dy fitore në përballjet kontrolluese me Shqipërinë....

Kalendar

26 Сеп

15:30 Maqedoni - Bosnja e Hercegovina
    FU17 per kualifikimet në Europian
15:30 Hungaria - Franca
    FU17 per kualifikimet në Europian

12 Окт

00:00 Rusia - Maqedoni
    U21 per kualifikimet në Europian

13 Окт

20:45 Maqedoni - Lihtenshtajni
    UEFA Liga e Kombeve

16 Окт

14:30 Maqedoni - Gibraltar
    U21 per kualifikimet në Europian
18:00 Ermenia - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve

16 Ное

20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve
20:45 Maqedoni - Gibraltar
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A