Arbitrat dhe kontrollorët e planifikuar për xhiron e 18-të në LPFM

Publikuar më 30 Ноември, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Në vazhdim arbitrat dhe kontrollorët e planifikuar për ndeshjet e xhiros së 18-të në LPFM.
Me këtë rast ju njoftojmë se shorti për caktimin e arbitrave për ndeshjet e xhiros së 18-të do të hidhet të premten, 1 dhjetor 2017 në palestrën për PRESS në FFM, me fillim në orën 12:00. 

Zafateni sudii i kontrolori 18 kolo.doc    
   
Aktuale
Kalendar

20 Окт

11:00 Ishujt Fare - Izraeli
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Spanja - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

23 Окт

11:00 Spanja - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Maqedoni
    U17 per kualifikimet në Europian

26 Окт

14:30 Maqedoni - Ishujt Fare
    U17 per kualifikimet në Europian
14:30 Izraeli - Spanja
    U17 per kualifikimet në Europian

16 Ное

20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve

19 Ное

20:45 Maqedoni - Gibraltar
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A