Arbitrat dhe kontrollorët e planifikuar për xhiron e 17-të në LPFM

Publikuar më 22 Ноември, 2017 Liga e Parë e Maqedonisë


Në lidhëse gjeni arbitrat dhe kontrollorët e planifikuar për xhiron e 17-të të Ligës së Parë të futbollit të Maqedonisë:

Zafateni sudii i kontrolori 17 kolo.pdf    
   
Aktuale
Kalendar

21 Сеп

16:00 Maqedoni - Qipro
    FU19 Miqësore

23 Сеп

11:00 Franca - Bosnja e Hercegovina
    FU17 per kualifikimet në Europian
15:30 Hungaria - Maqedoni
    FU17 per kualifikimet në Europian

26 Сеп

15:30 Maqedoni - Bosnja e Hercegovina
    FU17 per kualifikimet në Europian
15:30 Hungaria - Franca
    FU17 per kualifikimet në Europian

12 Окт

00:00 Rusia - Maqedoni
    U21 per kualifikimet në Europian

13 Окт

20:45 Maqedoni - Lihtenshtajni
    UEFA Liga e Kombeve
14:30 Maqedoni - Gibraltar
    U21 per kualifikimet në Europian
18:00 Ermenia - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve
20:45 Lihtenshtajni - Maqedoni
    UEFA Liga e Kombeve
Reprezentacioni A