Академија ФФМ: Досегашните испитувања не покажуваат знаци за труење со храна

Објавено на 11 Август, 2018 во Вести


Фудбалската федерација на Македонија во врска со случајот поврзан со Академијата на ФФМ ги доби резултатите од лабараториските испитувања во медицинската установа "Неуро медика". 

Лабараториските испитувања кај сите фудбалери се во граници на НОРМАЛНИ вредности. 

Сите фудбалери се во добра општа состојба и полно здравје. 

Резултатите од дополнителните испитувања ќе ја утврдат објективната причина за случајот.    
   
Актуелности
Календар

26 Сеп

15:30 Македонија - Босна и Херцеговина
    Жени У17 квалификации за Европско
15:30 Унгарија - Франција
    Жени У17 квалификации за Европско

12 Окт

00:00 Русија - Македонија
    У21 квалификации за Европско

13 Окт

20:45 Македонија - Лихтенштајн
    УЕФА Лига на Нации

16 Окт

14:30 Македонија - Гибралтар
    У21 квалификации за Европско
18:00 Ерменија - Македонија
    УЕФА Лига на Нации

16 Ное

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    УЕФА Лига на Нации
20:45 Македонија - Гибралтар
    УЕФА Лига на Нации
А репрезентација