Агим Ибраими

Објавено на 16 Октомври, 2015 во Фудбалери


36 натпревари / 7 голови

Позиција: Среден ред

Датум на раѓање: 28.08.1988

Клуб: Марибор (Словенија)
   
   
Актуелности
Календар

02 Сеп

20:45 Израел - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

05 Сеп

20:45 Македонија - Албанија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација